Naha Milih Kami

Spésialisasi dina Peralatan Plastik
  • tentang Kami

ngeunaan pausahaan

Kami Tumuwuh sareng Anjeun!

Shaoxing Laskar Pelangi Mesin Co., Ltd. ngadeg di 2011, ayana di kota Shaoxing, hiji kota sajarah China.RAINBOWE ieu integral tina ngembangkeun, produksi, pamasaran jeung jasa, specializing dina produksi various.kinds mesin kaos kaki katun.Sajaba ti éta, urang ogé nyadiakeun alat bantu kayaning Sock toe Linking Machine.Sock kosan Mesin, Dotting Mesin, Tagging Mesin sarta sagala jinis bahan baku pikeun nyieun kaos kaki.

Salian produk anu saé, kami gaduh konsép jasa anu saé.jasa saatos-jualan sampurna kami geus meunang reputasi nguntungkeun diantara klien kami di imah jeung di mancanagara, nu bisa ngaleungitkeun worries Anjeun.

maca deui