Tentang Kami

Profil Perusahaan

Shaoxing Laskar Pelangi Mesin Co., Ltd. diadegkeun dina 2011, ayana di kota Shaoxing, hiji kota sajarah China.RAINBOWE ieu integral tina ngembangkeun, produksi, pamasaran jeung jasa, specializing dina produksi various.kinds mesin kaos kaki katun.Sajaba ti éta, urang ogé nyadiakeun alat bantu kayaning Sock toe Linking Machine.Sock kosan Mesin, Dotting Mesin, Tagging Mesin sarta sagala jinis bahan baku pikeun nyieun kaos kaki.
Produk parusahaan urang geus meunang reputasi alus duanana di Cina jeung mancanagara ku kahadéan sipat mékanis unggulan jeung sistem layanan sampurna.Nepi ka ayeuna, mesin rb geus diékspor ka Rusia, Ukraina, Uzbékistan, Mexico, Peru, Argéntina, Ékuador, Amérika Serikat, India, Aljazair, Mesir, jeung sajabana Ti mimiti na, pausahaan geus salawasna taat kana tenet yén " Dipandu ti klien, Dirojong ku téhnologi, Dumasar kana gawé teuas", RB geus meunang kapercayaan ti klien kami, sarta bisnis terus tumuwuh unggal taun.Dina dasar ngagambar téknologi canggih, urang bakal terus ningkatkeun inovasi téhnologis urang sorangan, mastikeun ngadalikeun kualitas unggal mesin, sarta nyieun konsumén ngarasa nyaman tur wareg!Perusahaan kami bakal tetep milarian inovasi téknologi sareng terobosan bisnis.Kami salawasna siap cooperate kalayan sagala klien pikeun nyieun masa depan cemerlang.

Bubuka parusahaan

1. Diadegkeun dina 2011, gaduh pangalaman langkung ti 11 taun
2. Boga agén di 7 nagara
3. Ilubiung dina loba paméran
4. Boga sababaraha sertipikat internasional, sapertos CE, RoHs, SGS, jsb.
5. Mibanda 7 Salesman & 16 teknisi, nyadiakeun rojongan kuat pikeun Sateuacan jeung Saatos-jualan Service
6. Kaluaran tina 1 taun leuwih 1500 susunan mesin sock

jyt

Bengkel Kami

factor (1)
factor (2)
factor (3)
factor (4)
factor (5)
factor (6)

Tim Kami

yjtj (1)

Tim Salesman kami

yjtj (2)

Tim Teknisi kami