pinuh otomatis kapasitas tinggi polos kaos kaki Mesin kaos kaki nyulam Mesin pikeun kaos kaki olahraga

Katerangan pondok:

RB-6FP 3.5 ″ mesin nyulam kaos kaki polos langkung cocog pikeun usum panas sabab henteu aya bulu di jero kaos kaki

Max.16 warna tiasa dirajut dina hiji kaos kaki

Kapasitas Produksi nyaeta ngeunaan 300-400pairs per 24 jam nurutkeun ukuran béda atawa karajinan tina kaos kaki


Rincian produk

Tag produk

1
Modél RB-6FP
Diameter 3,5"
Jumlah Jarum 96N 108N Kaos kaki orok
120N Kaos kaki Chindren
132N Kaos kaki rumaja
144N Kaos kaki awéwé atanapi lalaki
156N 168N Kaos kaki lalaki
200N Kaos kaki lalaki kualitas
Kapasitas Produksi 300-400 pasang / 24 jam nurutkeun ukuran béda tina kaos kaki
Voltaseu 380V / 220V
Beurat kotor 300KGS
Ukuran Paket 0,94 * 0,75 * 1,55M

panjangna béda bisa dijieun

H612a45acfe5d449daa13e534f495c559k

Téknologi pangolahan anu béda tiasa dilakukeun

Dingtalk_20220319134338

Rupa-rupa benang tiasa disayogikeun sareng dianggo

橡筋线
3_副本
2222
高弹丝
17

Katun, Karét, Benang Katutupan Udara, Benang Katutupan Spandex, Benang Poliéster, Nilon, jsb ...

3

Anjeun tiasa ningali pidéo pangajaran kami ngalangkungan sababaraha saluran sapertos Facebook, Youtube, Tiktok, jsb.

Dingtalk_20220319143248
微信图片_20220319142534

 

 

Teknisi kami bakal komunikasi sareng anjeun pidéo tatap muka pikeun ngabantosan anjeun ngajawab patarosan atanapi pidéo solusi shooting anu dikirim ka anjeun.

 

Perusahaan kami nyayogikeun jasa sapinuhna pikeun ngabantosan anjeun ngadamel kaos kaki lengkep.

3
5

  • saméméhna:
  • Teras: