Harga Pabrik Kaos Kaki Kecepatan Tinggi Mesin Nyulam Pikeun Ngadamel Kaos Kaki Bola

Katerangan pondok:

RB-6FTP 3.75 ″ Terry sareng Mesin Nyulam Sock Polos

Jumlah jarum:

96N 108N - kaos kaki orok
120N - Kaos kaki Barudak
132N - kaos kaki rumaja
144N - Kaos kaki awéwé atanapi lalaki
156N 168N 200N - kaos kaki lalaki

 

Kapasitas Produksi: 250-400 Pasang / 24 jam nurutkeun ukuran béda tina kaos kaki

 


Rincian produk

Tag produk

Video produk

high-speed-factory-price-sock-knitting-machines-for-making-football-socks07

Panjelasan Produk

Kumaha carana milih Count Jarum Mesin Sock:

96N 108N - kaos kaki orok
120N - Kaos kaki Barudak
132N - kaos kaki rumaja
144N - kaos kaki Ladies atawa Lalaki
156N 168N 200N - kaos kaki lalaki

product-description1
3,75 Inci Polos & Terry kaos kaki nyulam Mesin Spésifikasi Téknis
Modél RB-6FTP
Diaméter Silinder 3,75"
Jumlah Jarum 96N 108N 120N 132N 144N 156N 168N 200N
Laju maksimum 280~330 RPM
Voltaseu 380V / 220V
Motor Utama 1.3KW
Kipas angin ≥1.1KW (Pilihan)
Beurat kotor 300KGS
Ukuran Paket 0.94*0.75*1.55M(1.1m³)
Kapasitas Produksi 300 ~ 400 pasang / 24 jam nurutkeun ukuran béda tina kaos kaki jeung karajinan

Jenis kaos kaki tiasa didamel:
Ku Cara Nyulam: Kaos Kaki Polos
Dumasar Umur: Kaos Kaki Orok, Kaos Kaki Barudak;Kaos kaki rumaja;Kaos kaki déwasa
Ku Gaya Kaos Kaki: Kaos Kaki Pantun;Kaos kaki Usaha;Kaos kaki Olahraga;Kaos kaki kasual;Kaos kaki Football;Kaos kaki Ngabuburit
Ku Panjang kaos kaki: Kaos Kaki Ankle;Kaos kaki Dengkul Tinggi;Leuwih dengkul High kaos kaki
Ku Fungsi: Mesh, Tuck Stitch, Rib, High Elastis Welt, Double Welt, Y Heel, Dua warna keuneung, lima toe kaos kaki, kénca jeung katuhu kaos kaki, handap toe jahit kaos kaki, 3D kaos kaki, Jacquard kaos kaki jsb

Kaos kaki Jalur Gedong

Parabot pra-produksi:
Kompresor Udara, Tangki Panyimpen Kompresor Udara, Saringan, Drier Cooling, Penstabil, Motor Fan Nyeuseup

Ukuran alat-alat di luhur-disebutkeun atawa kakuatan bakal béda nurutkeun kuantitas béda tina mesin sock.

Alat-alat saatos perlakuan:
Mesin Panutup Sock Toe:
Modél hiji-motor 181;Modél dua motor 282;Modél tilu-motor 383;Modél lima motor 585;Genep motor modél 686

Kaos kaki kosan mesin:
Mesin pasantrén kaos kaki listrik;Box Sock kosan Mesin;Rotary sock kosan Mesin

garis produksi cocog handap 10 susunan mesin sock:

product-description2

Fungsi Standar

product-description3

3,75 inci silinder

Salaku bagian pangpentingna tina kaos kaki mesin dipaké pikeun knit kaos kaki.Diaméter silinder model ieu 3,75 inci.Jumlah jarum silinder tiasa dipilih dumasar kana kelompok umur anu béda.

Pamilih

Hal ieu dipaké pikeun ngadalikeun jarum Jacquard pikeun nyieun pola jacquard sakumaha anjeun resep.Kawat buleud anu kami anggo langkung lami tibatan kabel datar anu sanés sareng kirang rawan karusakan.

product-description4
product-description5

Parangkat lunak ngarancang pola

Parangkat lunak ngarancang pola anu gampang, anu tiasa dipasang sareng dianggo dina komputer pribadi.Anjeun tiasa ngarancang kaos kaki patter sareng ideu anjeun nyalira, pikeun ngadamel kaos kaki DIY anu anjeun pikahoyong!

mesin pamakéan ganda

RB-6FTP mangrupikeun modél mesin kaos kaki ganda, anu cocog pikeun usum panas anu nganggo kaos kaki ipis polos sareng usum ngagem kaos kaki tipe kandel Terry.

Mayar ngan 1 ongkos mesin tapi bisa nyieun 2 rupa béda tina kaos kaki, éta bener pilihan ekonomis.

product-description6

Fungsi Pilihan

1. Nyeuseup kipas motor 1.1kw (pikeun kuantitas leutik mesin sock, handap 10 susunan, individu nyeuseup kipas motor disarankeun, upami leuwih 10 susunan, sentral nyeuseup kipas motor leuwih hade, nu bisa mantuan ngahemat konsumsi listrik greatly)
2. Solenoid on feeders utama, sub-feeders, kotak klep
3. BTSR benang putus sensor
4. LGL atanapi accumulators brand Cina
5. Robert benang creels

product-description7

eupan balik customer

product-description8
product-description9
product-description10

  • saméméhna:
  • Teras: