Warta

  • Wangunan tim

    Dear babaturan, Ieu tim ti Laskar Pelangi, nu mangrupakeun profésional sarta tanggung jawab produsén mesin kaos kaki nyulam pikeun 11 years.Nice pendak sareng anjeun didieu.Tujuan tim kami téh jadi No 1 parusahaan kaos kaki ékspor mesin di Zhejiang, Cina jeung misi urang. nyaeta pikeun mantuan customer urang ...
    Maca deui
  • Balanja

    Klién Dear, Ieu Rainbowe, wilujeng sumping didatangan kami.Kami bagja pisan ningali anjeun.Kanggo inpormasi anjeun, ieu mangrupikeun sababaraha gambar anu dicandak nalika kami ngirim barang ka klien kami.Urang teu ngan bisa nyadiakeun klien sock machines.but ogé sock toe mesin linking, sock kosan ...
    Maca deui
  • Pameran

    Dear Sobat, Shaoxing Laskar Pelangi Mesin Co., Ltd diadegkeun dina 2011, ayana di kota Shaoxing, hiji kota sajarah China.RAINBOWE ieu integral tina ngembangkeun, produksi, pamasaran jeung jasa, specializing dina produksi various.kinds mesin kaos kaki katun. ...
    Maca deui