Produk

  • High Quality  Fully Computerized RB-6FTP Plain and Terry Sock Knitting Machine for Knitting Cotton Socks

    Kualitas Tinggi Sapinuhna Komputerisasi RB-6FTP Polos sareng Terry Sock Knitting Machine pikeun Nyulam Kaos Kaki Kapas

    RB-6FTP 3.75″ Mesin Nyulam Sock
    ModélRB-6FTP
    Diaméter Silinder3.75″
    Jumlah JarumKaos kaki orok 96N 108N
    120N Barudak kaos kaki
    132N kaos kaki rumaja
    144N Ladies atawa Kaos Kaki Lalaki
    156N 168N Kaos kaki Lalaki
    Kaos kaki Lalaki Kualitas 200N
    Jenis kaos kaki tiasa

    dijieun ku cara nyulam:1. kaos kaki polos
    2. Kaos kaki Terry
    Dumasar Umur:Kaos kaki orok, kaos kaki barudak;Kaos kaki rumaja;Kaos kaki déwasa
    Ku Gaya Sock:Kaos kaki Pantun;Kaos kaki Usaha;Kaos kaki Olahraga;Kaos kaki kasual;Kaos kaki Football;Kaos kaki Ngabuburit
    Ku Panjang Sock:Kaos kaki ankle;Kaos kaki Dengkul Tinggi;Leuwih dengkul High kaos kaki
    Dumasar Fungsi:Bolong, Tuck Stitch, Iga, High Elastis Welt, Double Welt, Y keuneung, Dua-warna keuneung, lima toe kaos kaki, kénca jeung katuhu kaos kaki, handap toe kaos kaki jahit, 3D kaos kaki, Jacquard kaos kaki jsb
    Kapasitas produksi:250-300 Pasang / 24 jam nurutkeun ukuran béda tina kaos kaki
    Voltaseu:380V / 220V

  • Rainbowe Brand High  Speed and Quality RB-6FTP-I Plain Terry and Invisible Socks Knitting Machines

    Rainbowe Brand High Speed ​​sareng Kualitas RB-6FTP-I Polos Terry sareng Mesin Nyulam Kaos Kaki Siluman

    RB-6TFP-I Sock Nyulam Mesin
    ModélRB-6TFP-I
    Diaméter Silinder3.75″
    Jumlah jarum:Kaos kaki orok 96N 108N
    120N Barudak kaos kaki
    132N kaos kaki rumaja
    144N Ladies atawa Kaos Kaki Lalaki
    156N 168N Kaos kaki Lalaki
    Kaos kaki Lalaki Kualitas 200N
    Kapasitas produksi: 250-400 Pasang / 24 jam nurutkeun ukuran béda tina kaos kaki

    Voltaseu:380V / 220V
    Beurat kotor:300KGS
    Ukuran Paket:0.94*0.75*1.55M(1.1m³)

  • New Fashion Jacquard Automatic RB-6FP Plain Competitive Sock Knitting Machine for Sale

    Pantun anyar Jacquard otomatis rb-6FP polos kalapa kaos kaki nyulam Mesin pikeun diobral

    RB-6FP 3.5 ″ Mesin Nyulam Sock Polos

    Jumlah jarum:96N 108N 120N 132N 144N 156N 168N

    Kapasitas produksi:300-400 Pasang / 24 jam nurutkeun ukuran béda tina kaos kaki

    Ku cara nyulam:Kaos kaki polos

    Dumasar Umur:Kaos kaki orok;Kaos kaki Barudak;Kaos kaki rumaja;Kaos kaki déwasa

    Ku Gaya Sock:Kaos kaki Pantun;Kaos kaki Usaha;Kaos kaki Olahraga;Kaos kaki kasual;Kaos kaki Football;Kaos kaki Ngabuburit

    Ku Panjang Sock:Kaos kaki ankle;Kaos kaki Dengkul Tinggi;Leuwih dengkul High kaos kaki

    Dumasar Fungsi:Bolong, Tuck Stitch, Iga, High Elastis Welt, Double Welt, Y keuneung, Dua-warna keuneung, lima toe kaos kaki, kénca jeung katuhu kaos kaki, handap toe kaos kaki jahit, 3D kaos kaki, Jacquard kaos kaki jsb

  • Fully Automatic RB-6FP Plain Competitive Sock Knitting Machine for Sale China Supplier

    Pinuh otomatis rb-6FP polos kalapa kaos kaki nyulam Mesin pikeun diobral Cina Supplier

    RB-6FP 3.5 ″ Mesin Nyulam Sock Polos

    Jumlah jarum:96N 108N 120N 132N 144N 156N 168N

    Kapasitas produksi:300-400 Pasang / 24 jam nurutkeun ukuran béda tina kaos kaki

    Ku cara nyulam:Kaos kaki polos

    Dumasar Umur:Kaos kaki orok;Kaos kaki Barudak;Kaos kaki rumaja;Kaos kaki déwasa

    Ku Gaya Sock:Kaos kaki Pantun;Kaos kaki Usaha;Kaos kaki Olahraga;Kaos kaki kasual;Kaos kaki Football;Kaos kaki Ngabuburit

    Ku Panjang Sock:Kaos kaki ankle;Kaos kaki Dengkul Tinggi;Leuwih dengkul High kaos kaki

    Dumasar Fungsi:Bolong, Tuck Stitch, Iga, High Elastis Welt, Double Welt, Y keuneung, Dua-warna keuneung, lima toe kaos kaki, kénca jeung katuhu kaos kaki, handap toe kaos kaki jahit, 3D kaos kaki, Jacquard kaos kaki jsb

  • Pneumatic Fine Socks Hang Tag Machine Tag Pin Machine for Tagging Sockstag

    Pneumatic Rupa kaos kaki ngagantung Tag Mesin Tag Pin Mesin pikeun Tagging Sockstag

    Pamakéan: kaos kaki, anduk, sarung tangan, kaos, kaos mobil, tikar lantai, kaos sareng saterasna

    Kapasitas Produksi: Hiji mesin tiasa ngalakukeun tagging 1850 pasang kaos kaki per jam

  • Fully Automatic Rotary Sock Boarding Ironing Setting Machine Sockssock board

    Pinuh otomatis Rotary kaos kaki kosan Ironing Setélan Mesin Sockssock dewan

    180pcs / 240pcs Rotary kaos kaki uap mesin kosan

    jenis ieu mesin téh cocog pikeun bahan béda tina kaos kaki, sakali rengse sakabeh proses, produk bisa rangkep

  • Fully Automatic RB-6FP Plain Socks Knitting Machine used to making socks totally computerized

    Pinuh Otomatis RB-6FP Plain Kaos Kaki Mesin Nyulam dipaké pikeun nyieun kaos kaki sagemblengna komputerisasi

    RB-6FP 3.5 ″ Mesin Nyulam Sock Polos

    Jumlah jarum:96N 108N 120N 132N 144N 156N 168N

    Kapasitas produksi:300-400 Pasang / 24 jam nurutkeun ukuran béda tina kaos kaki

    Ku cara nyulam:Kaos kaki polos

    Dumasar Umur:Kaos kaki orok;Kaos kaki Barudak;Kaos kaki rumaja;Kaos kaki déwasa

    Ku Gaya Sock:Kaos kaki Pantun;Kaos kaki Usaha;Kaos kaki Olahraga;Kaos kaki kasual;Kaos kaki Football;Kaos kaki Ngabuburit

    Ku Panjang Sock:Kaos kaki ankle;Kaos kaki Dengkul Tinggi;Leuwih dengkul High kaos kaki

    Dumasar Fungsi:Bolong, Tuck Stitch, Iga, High Elastis Welt, Double Welt, Y keuneung, Dua-warna keuneung, lima toe kaos kaki, kénca jeung katuhu kaos kaki, handap toe kaos kaki jahit, 3D kaos kaki, Jacquard kaos kaki jsb

  • Fully Automatic RB-6FP Plain Socks Knitting Machine

    Pinuh otomatis rb-6FP kaos kaki polos Mesin nyulam

    RB-6FP 3.5 ″ Mesin Nyulam Sock Polos

    Jumlah jarum:96N 108N 120N 132N 144N 156N 168N

    Kapasitas produksi:300-400 Pasang / 24 jam nurutkeun ukuran béda tina kaos kaki

    Ku cara nyulam:Kaos kaki polos

    Dumasar Umur:Kaos kaki orok;Kaos kaki Barudak;Kaos kaki rumaja;Kaos kaki déwasa

    Ku Gaya Sock:Kaos kaki Pantun;Kaos kaki Usaha;Kaos kaki Olahraga;Kaos kaki kasual;Kaos kaki Football;Kaos kaki Ngabuburit

    Ku Panjang Sock:Kaos kaki ankle;Kaos kaki Dengkul Tinggi;Leuwih dengkul High kaos kaki

    Dumasar Fungsi:Bolong, Tuck Stitch, Iga, High Elastis Welt, Double Welt, Y keuneung, Dua-warna keuneung, lima toe kaos kaki, kénca jeung katuhu kaos kaki, handap toe kaos kaki jahit, 3D kaos kaki, Jacquard kaos kaki jsb

  • Hot-selling Fully Computerized Jacquard China RB-6FP Plain Sock Knitting Machine in the Market

    Panas-ngajual Pinuh Komputerisasi Jacquard Cina RB-6FP Plain Sock Knitting Mesin di Pasar

    RB-6FP 3.5 ″ Mesin Nyulam Sock Polos

    Jumlah jarum:96N 108N 120N 132N 144N 156N 168N

    Kapasitas produksi:300-400 Pasang / 24 jam nurutkeun ukuran béda tina kaos kaki

    Ku cara nyulam:Kaos kaki polos

    Dumasar Umur:Kaos kaki orok;Kaos kaki Barudak;Kaos kaki rumaja;Kaos kaki déwasa

    Ku Gaya Sock:Kaos kaki Pantun;Kaos kaki Usaha;Kaos kaki Olahraga;Kaos kaki kasual;Kaos kaki Football;Kaos kaki Ngabuburit

    Ku Panjang Sock:Kaos kaki ankle;Kaos kaki Dengkul Tinggi;Leuwih dengkul High kaos kaki

    Dumasar Fungsi:Bolong, Tuck Stitch, Iga, High Elastis Welt, Double Welt, Y keuneung, Dua-warna keuneung, lima toe kaos kaki, kénca jeung katuhu kaos kaki, handap toe kaos kaki jahit, 3D kaos kaki, Jacquard kaos kaki jsb

  • Rainbowe Brand Fully Computerized Jacquard China RB-6FP Plain Sock Knitting Machine

    Laskar Pelangi Brand pinuh Komputerisasi Jacquard Cina RB-6FP Polos Sock Mesin Nyulam

    RB-6FP 3.5 ″ Mesin Nyulam Sock Polos

    Jumlah jarum:96N 108N 120N 132N 144N 156N 168N

    Kapasitas produksi:300-400 Pasang / 24 jam nurutkeun ukuran béda tina kaos kaki

    Ku cara nyulam:Kaos kaki polos

    Dumasar Umur:Kaos kaki orok;Kaos kaki Barudak;Kaos kaki rumaja;Kaos kaki déwasa

    Ku Gaya Sock:Kaos kaki Pantun;Kaos kaki Usaha;Kaos kaki Olahraga;Kaos kaki kasual;Kaos kaki Football;Kaos kaki Ngabuburit

    Ku Panjang Sock:Kaos kaki ankle;Kaos kaki Dengkul Tinggi;Leuwih dengkul High kaos kaki

    Dumasar Fungsi:Bolong, Tuck Stitch, Iga, High Elastis Welt, Double Welt, Y keuneung, Dua-warna keuneung, lima toe kaos kaki, kénca jeung katuhu kaos kaki, handap toe kaos kaki jahit, 3D kaos kaki, Jacquard kaos kaki jsb

  • Rainbowe Brand High Quality  Fully Computerized RB-6FTP Plain and Terry Sock Knitting Machine

    Rainbowe Brand Kualitas Luhur Komputerisasi RB-6FTP Polos sareng Mesin Nyulam Sock Terry

    RB-6FTP 3.75″ Mesin Nyulam Sock
    ModélRB-6FTP
    Diaméter Silinder3.75″
    Jumlah JarumKaos kaki orok 96N 108N
    120N Barudak kaos kaki
    132N kaos kaki rumaja
    144N Ladies atawa Kaos Kaki Lalaki
    156N 168N Kaos kaki Lalaki
    Kaos kaki Lalaki Kualitas 200N
    Jenis kaos kaki tiasa

    dijieun ku cara nyulam:1. kaos kaki polos
    2. Kaos kaki Terry
    Dumasar Umur:Kaos kaki orok, kaos kaki barudak;Kaos kaki rumaja;Kaos kaki déwasa
    Ku Gaya Sock:Kaos kaki Pantun;Kaos kaki Usaha;Kaos kaki Olahraga;Kaos kaki kasual;Kaos kaki Football;Kaos kaki Ngabuburit
    Ku Panjang Sock:Kaos kaki ankle;Kaos kaki Dengkul Tinggi;Leuwih dengkul High kaos kaki
    Dumasar Fungsi:Bolong, Tuck Stitch, Iga, High Elastis Welt, Double Welt, Y keuneung, Dua-warna keuneung, lima toe kaos kaki, kénca jeung katuhu kaos kaki, handap toe kaos kaki jahit, 3D kaos kaki, Jacquard kaos kaki jsb
    Kapasitas produksi:250-300 Pasang / 24 jam nurutkeun ukuran béda tina kaos kaki
    Voltaseu:380V / 220V

  • Rainbowe Brand RB-6FTP Plain and Terry socks knitting machine with linking systeme full automatic computerized

    Rainbowe Brand RB-6FTP Plain and Terry kaos kaki mesin nyulam kalawan linking systeme pinuh otomatis komputerisasi

    RB-6FTP 3.75″ Mesin Nyulam Sock
    ModélRB-6FTP
    Diaméter Silinder3.75″
    Jumlah JarumKaos kaki orok 96N 108N
    120N Barudak kaos kaki
    132N kaos kaki rumaja
    144N Ladies atawa Kaos Kaki Lalaki
    156N 168N Kaos kaki Lalaki
    Kaos kaki Lalaki Kualitas 200N
    Jenis kaos kaki tiasa

    dijieun ku cara nyulam:1. kaos kaki polos
    2. Kaos kaki Terry
    Dumasar Umur:Kaos kaki orok, kaos kaki barudak;Kaos kaki rumaja;Kaos kaki déwasa
    Ku Gaya Sock:Kaos kaki Pantun;Kaos kaki Usaha;Kaos kaki Olahraga;Kaos kaki kasual;Kaos kaki Football;Kaos kaki Ngabuburit
    Ku Panjang Sock:Kaos kaki ankle;Kaos kaki Dengkul Tinggi;Leuwih dengkul High kaos kaki
    Dumasar Fungsi:Bolong, Tuck Stitch, Iga, High Elastis Welt, Double Welt, Y keuneung, Dua-warna keuneung, lima toe kaos kaki, kénca jeung katuhu kaos kaki, handap toe kaos kaki jahit, 3D kaos kaki, Jacquard kaos kaki jsb
    Kapasitas produksi:250-300 Pasang / 24 jam nurutkeun ukuran béda tina kaos kaki
    Voltaseu:380V / 220V