Rainbowe Komputerisasi Feijian Jarum Polos Kaos Kaki Nyieun Mesin pikeun Nyieun Kaos Kaki

Katerangan pondok:

RB-6FP-I 3.5 ″ Mesin Nyulam Kaos Kaki Polos

Jumlah Jarum: 96N 108N 120N 132N 144N 156N 168N

Kapasitas Produksi: 300-400 Pasang / 24 jam nurutkeun ukuran béda tina kaos kaki

kaos kaki bisnis, kaos kaki kasual, kaos kaki dengkul tinggi, kaos kaki cut low, kaos kaki dua-warna keuneung jeung toe, kaos kaki non-terry,kaos kaki halimunan, jsb bisa knitted


Rincian produk

Tag produk

Video produk

product-description1

Panjelasan Produk

RB-6FP-I Polos Siluman Sock Mesin Nyulam
Modél RB-6FP-I
Diaméter Silinder 3,5"
Jumlah Jarum 96N 108N Kaos kaki orok
120N Kaos kaki Barudak
132N Kaos kaki rumaja
144N Kaos kaki awéwé atanapi lalaki
156N 168N Kaos kaki lalaki
200N Kaos kaki lalaki kualitas
Kapasitas Produksi 300-400 Pasang / 24 jam nurutkeun ukuran béda tina kaos kaki
Voltaseu 380V / 220V
Beurat kotor 300KGS
Ukuran Paket 0.94*0.75*1.55M(1.1m³)

 

product description1

1. feeders utama 8 PCS sarta max.16 warna tiasa dirajut dina hiji kaos kaki.
2.Business kaos kaki, kaos kaki kasual, kaos kaki dengkul tinggi, kaos kaki cut low, kaos kaki jeung dua-warna keuneung jeung toe, kaos kaki non-Terry, kaos kaki halimunan bisa knitted.
3. Ganda handap pickers na ganda up pickers diadopsi pikeun hadé tur gancang keuneung-nyulam.
4. Sistim kadali speed High ieu diadopsi jeung muti-basa: Inggris, Rusia, Spanyol, Arab jsb.
5. Sistim lubrication otomatis, sahingga gampang pikeun pangropéa mesin sock.Di sagigireun jarum atanapi benang rusak, kasalahan éléktronik bakal ditingalikeun dina tampilan sacara otomatis.
Parangkat lunak ngarancang pola anu gampang, anu tiasa dipasang sareng dianggo dina komputer pribadi.

product description2

Kauntungan

Computerized Korean Automatic Socks Knitting Machine Hosiery Machine on Sale (2)

Konfigurasi Pilihan

1. Nyeuseup kipas motor 1.1kw (pikeun kuantitas leutik mesin sock, handap 10 susunan, individu nyeuseup kipas motor disarankeun, upami leuwih 10 susunan, sentral nyeuseup kipas motor leuwih hade, nu bisa mantuan ngahemat konsumsi listrik greatly)
2. Solenoid on feeders utama, sub-feeders, kotak klep
3. motor elastis ganda, feeders elastis ganda
4. BTSR benang putus sensor
5. LGL atanapi accumulators brand Cina
6. Robert benang creels

Computerized Korean Automatic Socks Knitting Machine Hosiery Machine on Sale (3)

Line Produksi kaos kaki

Mun anjeun nu anyar pikeun ngamimitian usaha leutik pikeun kaos kaki, 1 atawa 2 susunan mesin kaos kaki bakal hadé.The equipments diperlukeun tiasa basajan kawas acara gambar: 1 atanapi 2 susunan kaos kaki mesin cocog kaos kaki rék nyieun kalawan motor kipas nyeuseup individu, a set kaos kaki mesin linking toe, a set basajan kaos kaki kosan mesin.
(Mesin Tagging Sock, Mesin Penggulung Benang, Mesin Penggilingan gumantung kana kabutuhan anjeun sorangan)

Computerized Korean Automatic Socks Knitting Machine Hosiery Machine on Sale (6)

Kaos kaki Benang

Anu langkung penting nyaéta BENANG: Benang Spandex, Benang katutupan karét, benang Jacquard.

product description5

eupan balik customer

product description6
product description7
product description8

Produk patali

Computerized-Korean-Automatic-Socks-Knitting-Machine-Hosiery-Machine-on-Sale-(3)

Sock Toe Linking Mesin

Computerized Korean Automatic Socks Knitting Machine Hosiery Machine on Sale (4)

Sock Balikkeun Mesin

Sock Balikkeun Mesin

Computerized-Korean-Automatic-Socks-Knitting-Machine-Hosiery-Machine-on-Sale-(5)

Basajan Sock kosan Mesin

Computerized Korean Automatic Socks Knitting Machine Hosiery Machine on Sale (11)

Box Sock kosan Mesin

Computerized-Korean-Automatic-Socks-Knitting-Machine-Hosiery-Machine-on-Sale-(2)

Sock Dotting Mesin

Computerized-Korean-Automatic-Socks-Knitting-Machine-Hosiery-Machine-on-Sale-(4)

Sock Tagging Mesin

Computerized-Korean-Automatic-Socks-Knitting-Machine-Hosiery-Machine-on-Sale-(7)

Benang Winding Mesin

Computerized-Korean-Automatic-Socks-Knitting-Machine-Hosiery-Machine-on-Sale-(1)

Kompresor hawa

Computerized Korean Automatic Socks Knitting Machine Hosiery Machine on Sale (5)

Kaos kaki Benang

Bungkusan Produk

Rainbowe-Computerized-Feijian-Needles-Plain-Socks-Making-Machine-For-Making-Socks111
Rainbowe-Computerized-Feijian-Needles-Plain-Socks-Making-Machine-For-Making-Socks112
Rainbowe-Computerized-Feijian-Needles-Plain-Socks-Making-Machine-For-Making-Socks113

Pangiriman: Ku Laut, Ku Jalan, Ku Railway, Ku Udara
pamayaran: Trade Assurance, T/T, L/C, Western Union, Duit Gram


  • saméméhna:
  • Teras: