RB-6FTP-I Sock Mesin Nyulam

  • Rainbowe Brand High  Speed and Quality RB-6FTP-I Plain Terry and Invisible Socks Knitting Machines

    Rainbowe Brand High Speed ​​sareng Kualitas RB-6FTP-I Polos Terry sareng Mesin Nyulam Kaos Kaki Siluman

    RB-6TFP-I Sock Nyulam Mesin
    ModélRB-6TFP-I
    Diaméter Silinder3.75″
    Jumlah jarum:Kaos kaki orok 96N 108N
    120N Barudak kaos kaki
    132N kaos kaki rumaja
    144N Ladies atawa Kaos Kaki Lalaki
    156N 168N Kaos kaki Lalaki
    Kaos kaki Lalaki Kualitas 200N
    Kapasitas produksi: 250-400 Pasang / 24 jam nurutkeun ukuran béda tina kaos kaki

    Voltaseu:380V / 220V
    Beurat kotor:300KGS
    Ukuran Paket:0.94*0.75*1.55M(1.1m³)

  • High  Speed and Quality RB-6FTP-I Plain Terry and Invisible Socks Knitting Machines

    Kacepetan luhur sareng Kualitas RB-6FTP-I Plain Terry sareng Mesin Nyulam Kaos Kaki Siluman

    RB-6TFP-I Sock Nyulam Mesin
    ModélRB-6TFP-I
    Diaméter Silinder3.75″
    Jumlah jarum:Kaos kaki orok 96N 108N
    120N Barudak kaos kaki
    132N kaos kaki rumaja
    144N Ladies atawa Kaos Kaki Lalaki
    156N 168N Kaos kaki Lalaki
    Kaos kaki Lalaki Kualitas 200N
    Kapasitas produksi: 250-400 Pasang / 24 jam nurutkeun ukuran béda tina kaos kaki

    Voltaseu:380V / 220V
    Beurat kotor:300KGS
    Ukuran Paket:0.94*0.75*1.55M(1.1m³)

  • Fully Computerized  RB-6FTP-I Plain Terry and Invisible Industrial  Socks Knitting Machines

    Pinuh Komputerisasi RB-6FTP-I Plain Terry sareng Mesin Nyulam Kaos Kaki Industri Halimunan

    RB-6TFP-I Sock Nyulam Mesin
    ModélRB-6TFP-I
    Diaméter Silinder3.75″
    Jumlah jarum:Kaos kaki orok 96N 108N
    120N Barudak kaos kaki
    132N kaos kaki rumaja
    144N Ladies atawa Kaos Kaki Lalaki
    156N 168N Kaos kaki Lalaki
    Kaos kaki Lalaki Kualitas 200N
    Kapasitas produksi: 250-400 Pasang / 24 jam nurutkeun ukuran béda tina kaos kaki

    Voltaseu:380V / 220V
    Beurat kotor:300KGS
    Ukuran Paket:0.94*0.75*1.55M(1.1m³)

  • Full Automatic Jacquard Computer Socks Knitting Machine to Make Invisible Socks

    Kaos kaki Komputer Jacquard Otomatis Mesin Nyulam Pikeun Ngadamel Kaos Kaki Siluman

    RB-6FTP-I 3.75 ″ Terry sareng Mesin Nyulam Kaos Kaki Siluman Polos

    Jumlah jarum:96N 108N 120N 132N 144N 156N 168N

    Kapasitas produksi:250-350 Pasang / 24 jam nurutkeun ukuran béda tina kaos kaki

    Jenis Kaos Kaki Nyulam:

    Cara nyulam:Polos, terry kaasup tinggi atawa low Terry, jacquard, bolong, welts ganda, jsb

    Gaya nyulam:Kaos kaki bisnis, kaos kaki kasual, kaos kaki dengkul tinggi, kaos kaki sakola, jsb

    Fungsi kaos kaki:kaos kaki 3d, kaos kaki potong handap, kaos kaki diabetik, kaos kaki kenca sareng ka katuhu, kaos kaki keuneung ageung, kaos kaki keuneung leutik, kaos kaki keuneung tinggi, sareng kaos kaki nganggo keuneung dua warna sareng toe, kaos kaki sareng toe linking handap,kaos kaki halimunanjsb