RB-6FTP Sock Nyulam Mesin

  • High Quality  Fully Computerized RB-6FTP Plain and Terry Sock Knitting Machine for Knitting Cotton Socks

    Kualitas Tinggi Sapinuhna Komputerisasi RB-6FTP Polos sareng Terry Sock Knitting Machine pikeun Nyulam Kaos Kaki Kapas

    RB-6FTP 3.75″ Mesin Nyulam Sock
    ModélRB-6FTP
    Diaméter Silinder3.75″
    Jumlah JarumKaos kaki orok 96N 108N
    120N Barudak kaos kaki
    132N kaos kaki rumaja
    144N Ladies atawa Kaos Kaki Lalaki
    156N 168N Kaos kaki Lalaki
    Kaos kaki Lalaki Kualitas 200N
    Jenis kaos kaki tiasa

    dijieun ku cara nyulam:1. kaos kaki polos
    2. Kaos kaki Terry
    Dumasar Umur:Kaos kaki orok, kaos kaki barudak;Kaos kaki rumaja;Kaos kaki déwasa
    Ku Gaya Sock:Kaos kaki Pantun;Kaos kaki Usaha;Kaos kaki Olahraga;Kaos kaki kasual;Kaos kaki Football;Kaos kaki Ngabuburit
    Ku Panjang Sock:Kaos kaki ankle;Kaos kaki Dengkul Tinggi;Leuwih dengkul High kaos kaki
    Dumasar Fungsi:Bolong, Tuck Stitch, Iga, High Elastis Welt, Double Welt, Y keuneung, Dua-warna keuneung, lima toe kaos kaki, kénca jeung katuhu kaos kaki, handap toe kaos kaki jahit, 3D kaos kaki, Jacquard kaos kaki jsb
    Kapasitas produksi:250-300 Pasang / 24 jam nurutkeun ukuran béda tina kaos kaki
    Voltaseu:380V / 220V

  • Rainbowe Brand High Quality  Fully Computerized RB-6FTP Plain and Terry Sock Knitting Machine

    Rainbowe Brand Kualitas Luhur Komputerisasi RB-6FTP Polos sareng Mesin Nyulam Sock Terry

    RB-6FTP 3.75″ Mesin Nyulam Sock
    ModélRB-6FTP
    Diaméter Silinder3.75″
    Jumlah JarumKaos kaki orok 96N 108N
    120N Barudak kaos kaki
    132N kaos kaki rumaja
    144N Ladies atawa Kaos Kaki Lalaki
    156N 168N Kaos kaki Lalaki
    Kaos kaki Lalaki Kualitas 200N
    Jenis kaos kaki tiasa

    dijieun ku cara nyulam:1. kaos kaki polos
    2. Kaos kaki Terry
    Dumasar Umur:Kaos kaki orok, kaos kaki barudak;Kaos kaki rumaja;Kaos kaki déwasa
    Ku Gaya Sock:Kaos kaki Pantun;Kaos kaki Usaha;Kaos kaki Olahraga;Kaos kaki kasual;Kaos kaki Football;Kaos kaki Ngabuburit
    Ku Panjang Sock:Kaos kaki ankle;Kaos kaki Dengkul Tinggi;Leuwih dengkul High kaos kaki
    Dumasar Fungsi:Bolong, Tuck Stitch, Iga, High Elastis Welt, Double Welt, Y keuneung, Dua-warna keuneung, lima toe kaos kaki, kénca jeung katuhu kaos kaki, handap toe kaos kaki jahit, 3D kaos kaki, Jacquard kaos kaki jsb
    Kapasitas produksi:250-300 Pasang / 24 jam nurutkeun ukuran béda tina kaos kaki
    Voltaseu:380V / 220V

  • Rainbowe Brand RB-6FTP Plain and Terry socks knitting machine with linking systeme full automatic computerized

    Rainbowe Brand RB-6FTP Plain and Terry kaos kaki mesin nyulam kalawan linking systeme pinuh otomatis komputerisasi

    RB-6FTP 3.75″ Mesin Nyulam Sock
    ModélRB-6FTP
    Diaméter Silinder3.75″
    Jumlah JarumKaos kaki orok 96N 108N
    120N Barudak kaos kaki
    132N kaos kaki rumaja
    144N Ladies atawa Kaos Kaki Lalaki
    156N 168N Kaos kaki Lalaki
    Kaos kaki Lalaki Kualitas 200N
    Jenis kaos kaki tiasa

    dijieun ku cara nyulam:1. kaos kaki polos
    2. Kaos kaki Terry
    Dumasar Umur:Kaos kaki orok, kaos kaki barudak;Kaos kaki rumaja;Kaos kaki déwasa
    Ku Gaya Sock:Kaos kaki Pantun;Kaos kaki Usaha;Kaos kaki Olahraga;Kaos kaki kasual;Kaos kaki Football;Kaos kaki Ngabuburit
    Ku Panjang Sock:Kaos kaki ankle;Kaos kaki Dengkul Tinggi;Leuwih dengkul High kaos kaki
    Dumasar Fungsi:Bolong, Tuck Stitch, Iga, High Elastis Welt, Double Welt, Y keuneung, Dua-warna keuneung, lima toe kaos kaki, kénca jeung katuhu kaos kaki, handap toe kaos kaki jahit, 3D kaos kaki, Jacquard kaos kaki jsb
    Kapasitas produksi:250-300 Pasang / 24 jam nurutkeun ukuran béda tina kaos kaki
    Voltaseu:380V / 220V

  • The Best-Selling Fully Automatic RB-6FTP Plain and Terry Socks Hosiery Knitting Machines  in the Market

    Mesin Nyulam Kaos Kaki RB-6FTP Plain sareng Terry Kaos Kaki Terlaris Di Pasar

    RB-6FTP 3.75″ Mesin Nyulam Sock
    ModélRB-6FTP
    Diaméter Silinder3.75″
    Jumlah JarumKaos kaki orok 96N 108N
    120N Barudak kaos kaki
    132N kaos kaki rumaja
    144N Ladies atawa Kaos Kaki Lalaki
    156N 168N Kaos kaki Lalaki
    Kaos kaki Lalaki Kualitas 200N
    Jenis kaos kaki tiasa

    dijieun ku cara nyulam:1. kaos kaki polos
    2. Kaos kaki Terry
    Dumasar Umur:Kaos kaki orok, kaos kaki barudak;Kaos kaki rumaja;Kaos kaki déwasa
    Ku Gaya Sock:Kaos kaki Pantun;Kaos kaki Usaha;Kaos kaki Olahraga;Kaos kaki kasual;Kaos kaki Football;Kaos kaki Ngabuburit
    Ku Panjang Sock:Kaos kaki ankle;Kaos kaki Dengkul Tinggi;Leuwih dengkul High kaos kaki
    Dumasar Fungsi:Bolong, Tuck Stitch, Iga, High Elastis Welt, Double Welt, Y keuneung, Dua-warna keuneung, lima toe kaos kaki, kénca jeung katuhu kaos kaki, handap toe kaos kaki jahit, 3D kaos kaki, Jacquard kaos kaki jsb
    Kapasitas produksi:250-300 Pasang / 24 jam nurutkeun ukuran béda tina kaos kaki
    Voltaseu:380V / 220V

  • Fully Computerized Jacquard Circular RB-6FTP Plain and Terry Sock Knitting Machine in China

    Pinuh Komputerisasi Jacquard Circular RB-6FTP Plain and Terry Sock Knitting Machine di Cina

    RB-6FTP 3.75″ Mesin Nyulam Sock
    ModélRB-6FTP
    Diaméter Silinder3.75″
    Jumlah JarumKaos kaki orok 96N 108N
    120N Barudak kaos kaki
    132N kaos kaki rumaja
    144N Ladies atawa Kaos Kaki Lalaki
    156N 168N Kaos kaki Lalaki
    Kaos kaki Lalaki Kualitas 200N
    Jenis kaos kaki tiasa

    dijieun ku cara nyulam:1. kaos kaki polos
    2. Kaos kaki Terry
    Dumasar Umur:Kaos kaki orok, kaos kaki barudak;Kaos kaki rumaja;Kaos kaki déwasa
    Ku Gaya Sock:Kaos kaki Pantun;Kaos kaki Usaha;Kaos kaki Olahraga;Kaos kaki kasual;Kaos kaki Football;Kaos kaki Ngabuburit
    Ku Panjang Sock:Kaos kaki ankle;Kaos kaki Dengkul Tinggi;Leuwih dengkul High kaos kaki
    Dumasar Fungsi:Bolong, Tuck Stitch, Iga, High Elastis Welt, Double Welt, Y keuneung, Dua-warna keuneung, lima toe kaos kaki, kénca jeung katuhu kaos kaki, handap toe kaos kaki jahit, 3D kaos kaki, Jacquard kaos kaki jsb
    Kapasitas produksi:250-300 Pasang / 24 jam nurutkeun ukuran béda tina kaos kaki
    Voltaseu:380V / 220V

  • High Quality  RB-6FTP Plain and Terry Sock Knitting Machine of commercial sock making machinery

    Kualitas luhur RB-6FTP Polos sareng Terry Sock Knitting Mesin tina mesin pembuatan kaos kaki komérsial

    RB-6FTP 3.75″ Mesin Nyulam Sock
    ModélRB-6FTP
    Diaméter Silinder3.75″
    Jumlah JarumKaos kaki orok 96N 108N
    120N Barudak kaos kaki
    132N kaos kaki rumaja
    144N Ladies atawa Kaos Kaki Lalaki
    156N 168N Kaos kaki Lalaki
    Kaos kaki Lalaki Kualitas 200N
    Jenis kaos kaki tiasa

    dijieun ku cara nyulam:1. kaos kaki polos
    2. Kaos kaki Terry
    Dumasar Umur:Kaos kaki orok, kaos kaki barudak;Kaos kaki rumaja;Kaos kaki déwasa
    Ku Gaya Sock:Kaos kaki Pantun;Kaos kaki Usaha;Kaos kaki Olahraga;Kaos kaki kasual;Kaos kaki Football;Kaos kaki Ngabuburit
    Ku Panjang Sock:Kaos kaki ankle;Kaos kaki Dengkul Tinggi;Leuwih dengkul High kaos kaki
    Dumasar Fungsi:Bolong, Tuck Stitch, Iga, High Elastis Welt, Double Welt, Y keuneung, Dua-warna keuneung, lima toe kaos kaki, kénca jeung katuhu kaos kaki, handap toe kaos kaki jahit, 3D kaos kaki, Jacquard kaos kaki jsb
    Kapasitas produksi:250-300 Pasang / 24 jam nurutkeun ukuran béda tina kaos kaki
    Voltaseu:380V / 220V

  • RB-6FTP Plain and Terry socks knitting machine with linking systeme full automatic computerized sewing machine

    RB-6FTP Polos jeung Terry kaos kaki mesin nyulam kalawan linking systeme pinuh otomatis komputerisasi mesin jahit

    RB-6FTP 3.75″ Mesin Nyulam Sock
    ModélRB-6FTP
    Diaméter Silinder3.75″
    Jumlah JarumKaos kaki orok 96N 108N
    120N Barudak kaos kaki
    132N kaos kaki rumaja
    144N Ladies atawa Kaos Kaki Lalaki
    156N 168N Kaos kaki Lalaki
    Kaos kaki Lalaki Kualitas 200N
    Jenis kaos kaki tiasa

    dijieun ku cara nyulam:1. kaos kaki polos
    2. Kaos kaki Terry
    Dumasar Umur:Kaos kaki orok, kaos kaki barudak;Kaos kaki rumaja;Kaos kaki déwasa
    Ku Gaya Sock:Kaos kaki Pantun;Kaos kaki Usaha;Kaos kaki Olahraga;Kaos kaki kasual;Kaos kaki Football;Kaos kaki Ngabuburit
    Ku Panjang Sock:Kaos kaki ankle;Kaos kaki Dengkul Tinggi;Leuwih dengkul High kaos kaki
    Dumasar Fungsi:Bolong, Tuck Stitch, Iga, High Elastis Welt, Double Welt, Y keuneung, Dua-warna keuneung, lima toe kaos kaki, kénca jeung katuhu kaos kaki, handap toe kaos kaki jahit, 3D kaos kaki, Jacquard kaos kaki jsb
    Kapasitas produksi:250-300 Pasang / 24 jam nurutkeun ukuran béda tina kaos kaki
    Voltaseu:380V / 220V

  • Hot Sale Automatic Computerized Socks Knitting Making Machine

    Hot Sale otomatis Komputerisasi kaos kaki Knitting Nyieun Mesin

    RB-6FTP mangrupikeun modél mesin kaos kaki ganda, anu cocog pikeun usum panas nganggo kaos kaki ipis polos sareng usum ngagem kaos kaki tipe kandel Terry.

    Mayar ngan 1 ongkos mesin tapi bisa nyieun 2 rupa béda tina kaos kaki, éta bener pilihan ekonomis

    Kapasitas Produksi: 250-400 Pasang / 24 jam nurutkeun ukuran béda tina kaos kaki

  • High Speed Factory Price Sock Knitting Machines for Making Football Socks

    Harga Pabrik Kaos Kaki Kecepatan Tinggi Mesin Nyulam Pikeun Ngadamel Kaos Kaki Bola

    RB-6FTP 3.75 ″ Terry sareng Mesin Nyulam Sock Polos

    Jumlah jarum:

    96N 108N - kaos kaki orok
    120N - Kaos kaki Barudak
    132N - kaos kaki rumaja
    144N - Kaos kaki awéwé atanapi lalaki
    156N 168N 200N - kaos kaki lalaki

     

    Kapasitas Produksi: 250-400 Pasang / 24 jam nurutkeun ukuran béda tina kaos kaki

     

  • Industrial Socks Making Machine Hosiery Machinery for Making Baby Socks

    Kaos kaki Industri Nyieun Mesin Kaos Kaki Mesin pikeun Nyieun Kaos Kaki Orok

    RB-6FTP 3.75 ″ Terry sareng Mesin Nyulam Sock Polos

    Jumlah Jarum: 96N 108N 120N 132N 144N 156N 168N

    Kapasitas Produksi: 250-400 Pasang / 24 jam nurutkeun ukuran béda tina kaos kaki

     

    mesin ieu bisa nyieun kaos kaki tina umur béda jeung tipena béda

    Max 16 warna dina hiji kaos kaki

  • Fully Automatic Computerized Good Quality Sock Knitting Machine Socks Machine Price

    Pinuh otomatis komputerisasi kualitas alus kaos kaki nyulam Mesin kaos kaki Harga Mesin

    RB-6FTP 3.75″ Mesin Nyulam Sock

    Jumlah jarum:96N 108N 120N 132N 144N 156N 168N

    Kapasitas produksi:250-400 Pasang / 24 jam nurutkeun ukuran béda tina kaos kaki

    Ku cara nyulam:Kaos kaki polos;Kaos kaki Terry

    Dumasar Umur:Kaos kaki orok;Kaos kaki Barudak;Kaos kaki rumaja;Kaos kaki déwasa

    Ku Gaya Sock:Kaos kaki Pantun;Kaos kaki Usaha;Kaos kaki Olahraga;Kaos kaki kasual;Kaos kaki Football;Kaos kaki Ngabuburit

    Ku Panjang Sock:Kaos kaki ankle;Kaos kaki Dengkul Tinggi;Leuwih dengkul High kaos kaki

    Dumasar Fungsi:Bolong, Tuck Stitch, Iga, High Elastis Welt, Double Welt, Y keuneung, Dua-warna keuneung, lima toe kaos kaki, kénca jeung katuhu kaos kaki, handap toe kaos kaki jahit, 3D kaos kaki, Jacquard kaos kaki jsb