Kaos kaki Komputer Jacquard Otomatis Mesin Nyulam Pikeun Ngadamel Kaos Kaki Siluman

Katerangan pondok:

RB-6FTP-I 3.75 ″ Terry sareng Mesin Nyulam Kaos Kaki Siluman Polos

Jumlah jarum:96N 108N 120N 132N 144N 156N 168N

Kapasitas produksi:250-350 Pasang / 24 jam nurutkeun ukuran béda tina kaos kaki

Jenis Kaos Kaki Nyulam:

Cara nyulam:Polos, terry kaasup tinggi atawa low Terry, jacquard, bolong, welts ganda, jsb

Gaya nyulam:Kaos kaki bisnis, kaos kaki kasual, kaos kaki dengkul tinggi, kaos kaki sakola, jsb

Fungsi kaos kaki:kaos kaki 3d, kaos kaki potong handap, kaos kaki diabetik, kaos kaki kenca sareng ka katuhu, kaos kaki keuneung ageung, kaos kaki keuneung leutik, kaos kaki keuneung tinggi, sareng kaos kaki nganggo keuneung dua warna sareng toe, kaos kaki sareng toe linking handap,kaos kaki halimunanjsb


Rincian produk

Tag produk

Video produk

product description10

Panjelasan Produk

RB-6FTP-I Sock Mesin Nyulam
Modél RB-6FTP-I
Diaméter Silinder 3,75"
Jumlah Jarum 96N 108N Kaos kaki orok
120N Kaos kaki Barudak
132N Kaos kaki rumaja
144N Kaos kaki awéwé atanapi lalaki
156N 168N Kaos kaki lalaki
200N Kaos kaki lalaki kualitas
Kapasitas Produksi 250-350 Pasang / 24 jam nurutkeun ukuran béda tina kaos kaki
Voltaseu 380V / 220V
Beurat kotor 300KGS
Ukuran Paket 0.94*0.75*1.55M(1.1m³)

Jenis Kaos Kaki Nyulam:
Cara nyulam:Polos, terry kaasup tinggi atawa low Terry, jacquard, bolong, welts ganda, jsb
Gaya nyulam:Kaos kaki bisnis, kaos kaki kasual, kaos kaki dengkul tinggi, kaos kaki sakola, jsb
Fungsi kaos kaki:kaos kaki 3d, kaos kaki cut low, kaos kaki diabetik, kaos kaki kénca jeung katuhu, kaos kaki keuneung badag, kaos kaki keuneung leutik, kaos kaki keuneung tinggi, jeung kaos kaki jeung dua-warna keuneung jeung toe, kaos kaki jeung toe linking handap, kaos kaki halimunan jsb

product description1
product description2

Kauntungan

Computerized Korean Automatic Socks Knitting Machine Hosiery Machine on Sale (2)

Konfigurasi Pilihan

1. Nyeuseup kipas motor 1.1kw (pikeun kuantitas leutik mesin sock, handap 10 susunan, individu nyeuseup kipas motor disarankeun, upami leuwih 10 susunan, sentral nyeuseup kipas motor leuwih hade, nu bisa mantuan ngahemat konsumsi listrik greatly)
2. Solenoid on feeders utama, sub-feeders, kotak klep
3. motor elastis ganda, feeders elastis ganda
4. BTSR benang putus sensor
5. LGL atanapi accumulators brand Cina
6. Robert benang creels

Computerized Korean Automatic Socks Knitting Machine Hosiery Machine on Sale (3)

Jalur Produksi

Computerized Korean Automatic Socks Knitting Machine Hosiery Machine on Sale (6)

eupan balik customer

Computerized Korean Automatic Socks Knitting Machine Hosiery Machine on Sale (8)
Computerized Korean Automatic Socks Knitting Machine Hosiery Machine on Sale (9)
Computerized Korean Automatic Socks Knitting Machine Hosiery Machine on Sale (8)

Naha Milih Kami

Full-Automatic-Jacquard-Computer-Socks-Knitting-Machine-To-Make-Invisible-Socks111

Dua léngkah pikeun ngamimitian bisnis produksi kaos kaki anjeun upami anjeun énggal di industri ieu

Lengkah 1: Pilih naon jinis kaos kaki anu anjeun hoyong jieun, kaos kaki terry atanapi kaos kaki polos atanapi kaos kaki anu teu katingali?

Lengkah 2: Sabaraha mesin kaos kaki anjeun badé mésér?Atawa naon budge anjeun pikeun ngamimitian bisnis ieu?
Kalayan informasi anjeun, sakabeh garis produksi sock bisa ditawarkeun nurutkeun sasuai ka nu Anjeun.

FAQ

1.I am sagemblengna anyar jeung teu nyaho kumaha carana beroperasi mesin ieu nyieun kaos kaki?
-Mesin ieu gampang dioperasikeun, saatos anjeun mésér mesin kaos kaki, kami bakal ngirim anjeun manual operasi sareng sadaya pidéo pamasangan pikeun diajar anjeun.Upami anjeun gaduh seueur patarosan, tim téknis profésional kami sok online siap ngalayanan anjeun.Sajaba ti éta, urang ogé boga sobat montir lokal di Peru anu bisa nyadiakeun layanan lokal leuwih merenah pikeun anjeun, mun 100% pastikeun anjeun tiasa ngajalankeun mesin jeung nyieun duit ku nyieun kaos kaki.

product description5

2.I pernah meuli mesin ti Cina sateuacan, kumaha anjeun tiasa mantuan kuring ngirim mesin ka kuring?
-Kami tiasa ngabantosan anjeun ngatur kiriman ti pabrik kami ka palabuhan Callao Peru langsung.Sareng anjeun ogé peryogi agénsi anu ngabantosan anjeun dina urusan impor.Urang ogé bakal nyarankeun agén realiable cooperated kalawan konsumén Peru kami ka anjeun.Kalayan bantosan kami, bahkan anjeun teu gaduh pangalaman ngeunaan impor, anjeun masih tiasa kéngingkeun mesin kalayan gampang.

Produk patali

Computerized-Korean-Automatic-Socks-Knitting-Machine-Hosiery-Machine-on-Sale-(3)

Sock Toe Linking Mesin

Computerized Korean Automatic Socks Knitting Machine Hosiery Machine on Sale (4)

Sock Balikkeun Mesin

Sock Balikkeun Mesin

Computerized-Korean-Automatic-Socks-Knitting-Machine-Hosiery-Machine-on-Sale-(5)

Basajan Sock kosan Mesin

Computerized Korean Automatic Socks Knitting Machine Hosiery Machine on Sale (11)

Box Sock kosan Mesin

Computerized-Korean-Automatic-Socks-Knitting-Machine-Hosiery-Machine-on-Sale-(2)

Sock Dotting Mesin

Computerized-Korean-Automatic-Socks-Knitting-Machine-Hosiery-Machine-on-Sale-(4)

Sock Tagging Mesin

Computerized-Korean-Automatic-Socks-Knitting-Machine-Hosiery-Machine-on-Sale-(7)

Benang Winding Mesin

Computerized-Korean-Automatic-Socks-Knitting-Machine-Hosiery-Machine-on-Sale-(1)

Kompresor hawa

Computerized Korean Automatic Socks Knitting Machine Hosiery Machine on Sale (5)

Kaos kaki Benang


  • saméméhna:
  • Teras: