Kapasitas tinggi otomatis Rotary kaos kaki kosan uap Mesin Ironing kaos kaki

Katerangan pondok:

180pcs / 240pcs Rotary kaos kaki uap mesin kosan

jenis ieu mesin téh cocog pikeun bahan béda tina kaos kaki, sakali rengse sakabeh proses, produk bisa rangkep


Rincian produk

Tag produk

180pcs / 240pcs Rotary kaos kaki uap mesin kosan

product-description1

Produksi bubuka

Setter uap rotary ieu mangrupikeun mesin kosan uap standar kami, bentukna oval, sareng aranjeunna populer di pabrik.Ngolah uap anu ajeg ngajamin pangaruh naek kapal, sareng urang ngirangan konsumsi uap pikeun ngahemat énergi dina seueur usaha desain.jenis ieu mesin téh cocog pikeun bahan béda tina kaos kaki, sakali rengse sakabeh proses, produk bisa rangkep.
product-description2

Modél 180P.S 240P.S
Kapasitas (Doz/h) Waktu Siklus
(Sec/r)
0.6 240
0.7 213
0.8 180 180
1.0 145 145
Operator 3-4 4-5
Sarat kakuatan 9KW,220/380V,3P,50/60HZ
Bentuk kaos kaki (Pcs) 180 (30pcs * 6 grup) 240 (40pcs * 6 grup)
Kamar uap 0,270 m3 0,290 m3
Ukuran (L * W * H, mm) 7500*2250*2450 8200*2250*2450
Boiler Kapasitas 300 kg/jam 400 kg/jam
Tekanan 5kgf/cm2-7kgf/cm2
Kompresor hawa Kapasitas 80NI/Min
Tekanan Min5kgf/cm2
Alat Pilihan Auto-stripper

  • saméméhna:
  • Teras: