Otomatis harga alus sock toe mesin jahit kaos kaki linking Mesin pikeun diobral

Katerangan pondok:

Modél: 181 hiji motor

Kapasitas produksi: 800 pasang / jam

tegangan: 220V

 


Rincian produk

Tag produk

Video produk

181 hiji motor Sock Toe Mesin nutup

product description1

Panjelasan Produk

1. Otomatis lubricating alat irung ngajadikeun hirup kinerja leuwih panjang sarta lingkungan gawé hadé kalawan low-noise.
2. Ngadopsi alat motong otomatis, nu sutures bakal motong panjang ngahiji.
3. Elehan benang nyoco alat ngajadikeun beberesih benang merenah.Diwangun-di alat hoisting otomatis pikeun tujuan conveying, assure planeness kaos kaki '.
4. Hiji serat optik induktif waktos Selang fungsi salaku benang dahar ngamungkinkeun pikeun ngeset waktu reureuh nurutkeun speed ngajalankeun, nu ngurangan runtah sutures substansi nalika jahit.
6. Nyaluyukeun dénsitas jahit kaos kaki sadia kalawan gear pembaharuan.

Parameter Téknis

Kapasitas Produksi 800 pasang / jam
Motor 1 motor tanpa sikat
Voltaseu 220V
Frékuénsi 50HZ
Kakuatan 570W
(Kipas: 370W, Parabot prosés utama: 200W)
Beurat kotor 115KGS
Beurat bersih 66KGS
Ukuran Paket 1*0.48*1.3M

2

 

product description3
product description2

Line Produksi kaos kaki

The kaos kaki rengse tina mesin nyulam kaos kaki teu réngsé, jadi sock toe mesin linking dipaké pikeun nyieun toe ditutup.
Aya sababaraha jenis bisa ditawarkeun: hiji linking motor 181, dua linking motor 282, tilu linking motor 383, lima linking motor 585, genep linking motor 686. Beuki linking motor, pangaruh linking hadé.
Hiji / Dua / Tilu motor linking bakal leuwih populér pikeun dibeuli.
(Mesin Tagging Sock, Mesin Penggulung Benang, Mesin Penggilingan gumantung kana kabutuhan anjeun sorangan)

product-description1

Sock Balikkeun Mesin

High-Capacity-Automatic-Box-Socks-Steam-Boarding-Machine111

 

Mesin ieu mangrupikeun mesin nutup kaos kaki anu dihubungkeun sareng mesin péngkolan kaos kaki, anu tiasa ngabantosan anjeun ngahémat tenaga sareng waktos, sareng éta tiasa ngabalikan kaos kaki nyalira.


  • saméméhna:
  • Teras: