Rotary otomatis sarung kaos kaki Dotting Mesin Silicone Printing Mesin

Katerangan pondok:

Modél: RB-12PS

Kapasitas Produksi: 300 pasang / jam (kaos kaki kapal halimunan);200 pasang/jam (sarung tangan)

Jumlah Citakan: 12 lembar (6 pasang)

Produk urang loba dipaké dina wengkuan bisnis: kaos kaki, kaos kaki, tights, baju jero, sarung, setelan Bentuk, kaos kaki, sarung dispensing, percetakan kaos oblong, jsb.


Rincian produk

Tag produk

Bubuka produk

dotting sarung jeung kaos kaki otomatis Rotary non-slip mesin dotting

product description1

Modél RB-12PS
Ukuran 1950MM * 1450MM * 1550MM
Siklus Gawé 600 pasang / jam (kaos kaki kapal halimunan)
2 jalma operasi
200 pasang/jam (sarung tangan)
1 jalma operasi
Kuantitas Citakan 12 lembar (6 pasang)
Sarat kakuatan 5.75KW 380V, 3P, 50/60HZ (Kaasup compressor hawa)
Sarat tegangan 0.5-0.7Mpa

Produk urang loba dipaké dina wengkuan bisnis: kaos kaki, kaos kaki, tights, baju jero, sarung, setelan Bentuk, kaos kaki, dispensing sarung, percetakan kaos oblong, jsb, sarta sagala rupa alat produksi ogé bisa dirancang nurutkeun sarat customer.

Gambar lengkep

product description2
product description3
product description4

Témbongkeun Sampel

product description5
product description6
product description7

  • saméméhna:
  • Teras: