RB-6FP Sock Nyulam Mesin

  • New Fashion Jacquard Automatic RB-6FP Plain Competitive Sock Knitting Machine for Sale

    Pantun anyar Jacquard otomatis rb-6FP polos kalapa kaos kaki nyulam Mesin pikeun diobral

    RB-6FP 3.5 ″ Mesin Nyulam Sock Polos

    Jumlah jarum:96N 108N 120N 132N 144N 156N 168N

    Kapasitas produksi:300-400 Pasang / 24 jam nurutkeun ukuran béda tina kaos kaki

    Ku cara nyulam:Kaos kaki polos

    Dumasar Umur:Kaos kaki orok;Kaos kaki Barudak;Kaos kaki rumaja;Kaos kaki déwasa

    Ku Gaya Sock:Kaos kaki Pantun;Kaos kaki Usaha;Kaos kaki Olahraga;Kaos kaki kasual;Kaos kaki Football;Kaos kaki Ngabuburit

    Ku Panjang Sock:Kaos kaki ankle;Kaos kaki Dengkul Tinggi;Leuwih dengkul High kaos kaki

    Dumasar Fungsi:Bolong, Tuck Stitch, Iga, High Elastis Welt, Double Welt, Y keuneung, Dua-warna keuneung, lima toe kaos kaki, kénca jeung katuhu kaos kaki, handap toe kaos kaki jahit, 3D kaos kaki, Jacquard kaos kaki jsb

  • Fully Automatic RB-6FP Plain Competitive Sock Knitting Machine for Sale China Supplier

    Pinuh otomatis rb-6FP polos kalapa kaos kaki nyulam Mesin pikeun diobral Cina Supplier

    RB-6FP 3.5 ″ Mesin Nyulam Sock Polos

    Jumlah jarum:96N 108N 120N 132N 144N 156N 168N

    Kapasitas produksi:300-400 Pasang / 24 jam nurutkeun ukuran béda tina kaos kaki

    Ku cara nyulam:Kaos kaki polos

    Dumasar Umur:Kaos kaki orok;Kaos kaki Barudak;Kaos kaki rumaja;Kaos kaki déwasa

    Ku Gaya Sock:Kaos kaki Pantun;Kaos kaki Usaha;Kaos kaki Olahraga;Kaos kaki kasual;Kaos kaki Football;Kaos kaki Ngabuburit

    Ku Panjang Sock:Kaos kaki ankle;Kaos kaki Dengkul Tinggi;Leuwih dengkul High kaos kaki

    Dumasar Fungsi:Bolong, Tuck Stitch, Iga, High Elastis Welt, Double Welt, Y keuneung, Dua-warna keuneung, lima toe kaos kaki, kénca jeung katuhu kaos kaki, handap toe kaos kaki jahit, 3D kaos kaki, Jacquard kaos kaki jsb

  • Fully Automatic RB-6FP Plain Socks Knitting Machine used to making socks totally computerized

    Pinuh Otomatis RB-6FP Plain Kaos Kaki Mesin Nyulam dipaké pikeun nyieun kaos kaki sagemblengna komputerisasi

    RB-6FP 3.5 ″ Mesin Nyulam Sock Polos

    Jumlah jarum:96N 108N 120N 132N 144N 156N 168N

    Kapasitas produksi:300-400 Pasang / 24 jam nurutkeun ukuran béda tina kaos kaki

    Ku cara nyulam:Kaos kaki polos

    Dumasar Umur:Kaos kaki orok;Kaos kaki Barudak;Kaos kaki rumaja;Kaos kaki déwasa

    Ku Gaya Sock:Kaos kaki Pantun;Kaos kaki Usaha;Kaos kaki Olahraga;Kaos kaki kasual;Kaos kaki Football;Kaos kaki Ngabuburit

    Ku Panjang Sock:Kaos kaki ankle;Kaos kaki Dengkul Tinggi;Leuwih dengkul High kaos kaki

    Dumasar Fungsi:Bolong, Tuck Stitch, Iga, High Elastis Welt, Double Welt, Y keuneung, Dua-warna keuneung, lima toe kaos kaki, kénca jeung katuhu kaos kaki, handap toe kaos kaki jahit, 3D kaos kaki, Jacquard kaos kaki jsb

  • Fully Automatic RB-6FP Plain Socks Knitting Machine

    Pinuh otomatis rb-6FP kaos kaki polos Mesin nyulam

    RB-6FP 3.5 ″ Mesin Nyulam Sock Polos

    Jumlah jarum:96N 108N 120N 132N 144N 156N 168N

    Kapasitas produksi:300-400 Pasang / 24 jam nurutkeun ukuran béda tina kaos kaki

    Ku cara nyulam:Kaos kaki polos

    Dumasar Umur:Kaos kaki orok;Kaos kaki Barudak;Kaos kaki rumaja;Kaos kaki déwasa

    Ku Gaya Sock:Kaos kaki Pantun;Kaos kaki Usaha;Kaos kaki Olahraga;Kaos kaki kasual;Kaos kaki Football;Kaos kaki Ngabuburit

    Ku Panjang Sock:Kaos kaki ankle;Kaos kaki Dengkul Tinggi;Leuwih dengkul High kaos kaki

    Dumasar Fungsi:Bolong, Tuck Stitch, Iga, High Elastis Welt, Double Welt, Y keuneung, Dua-warna keuneung, lima toe kaos kaki, kénca jeung katuhu kaos kaki, handap toe kaos kaki jahit, 3D kaos kaki, Jacquard kaos kaki jsb

  • Hot-selling Fully Computerized Jacquard China RB-6FP Plain Sock Knitting Machine in the Market

    Panas-ngajual Pinuh Komputerisasi Jacquard Cina RB-6FP Plain Sock Knitting Mesin di Pasar

    RB-6FP 3.5 ″ Mesin Nyulam Sock Polos

    Jumlah jarum:96N 108N 120N 132N 144N 156N 168N

    Kapasitas produksi:300-400 Pasang / 24 jam nurutkeun ukuran béda tina kaos kaki

    Ku cara nyulam:Kaos kaki polos

    Dumasar Umur:Kaos kaki orok;Kaos kaki Barudak;Kaos kaki rumaja;Kaos kaki déwasa

    Ku Gaya Sock:Kaos kaki Pantun;Kaos kaki Usaha;Kaos kaki Olahraga;Kaos kaki kasual;Kaos kaki Football;Kaos kaki Ngabuburit

    Ku Panjang Sock:Kaos kaki ankle;Kaos kaki Dengkul Tinggi;Leuwih dengkul High kaos kaki

    Dumasar Fungsi:Bolong, Tuck Stitch, Iga, High Elastis Welt, Double Welt, Y keuneung, Dua-warna keuneung, lima toe kaos kaki, kénca jeung katuhu kaos kaki, handap toe kaos kaki jahit, 3D kaos kaki, Jacquard kaos kaki jsb

  • Rainbowe Brand Fully Computerized Jacquard China RB-6FP Plain Sock Knitting Machine

    Laskar Pelangi Brand pinuh Komputerisasi Jacquard Cina RB-6FP Polos Sock Mesin Nyulam

    RB-6FP 3.5 ″ Mesin Nyulam Sock Polos

    Jumlah jarum:96N 108N 120N 132N 144N 156N 168N

    Kapasitas produksi:300-400 Pasang / 24 jam nurutkeun ukuran béda tina kaos kaki

    Ku cara nyulam:Kaos kaki polos

    Dumasar Umur:Kaos kaki orok;Kaos kaki Barudak;Kaos kaki rumaja;Kaos kaki déwasa

    Ku Gaya Sock:Kaos kaki Pantun;Kaos kaki Usaha;Kaos kaki Olahraga;Kaos kaki kasual;Kaos kaki Football;Kaos kaki Ngabuburit

    Ku Panjang Sock:Kaos kaki ankle;Kaos kaki Dengkul Tinggi;Leuwih dengkul High kaos kaki

    Dumasar Fungsi:Bolong, Tuck Stitch, Iga, High Elastis Welt, Double Welt, Y keuneung, Dua-warna keuneung, lima toe kaos kaki, kénca jeung katuhu kaos kaki, handap toe kaos kaki jahit, 3D kaos kaki, Jacquard kaos kaki jsb

  • Full Automatic High Capacity Plain Socks Machine Sock Knitting Machine for Sport Socks

    pinuh otomatis kapasitas tinggi polos kaos kaki Mesin kaos kaki nyulam Mesin pikeun kaos kaki olahraga

    RB-6FP 3.5 ″ mesin nyulam kaos kaki polos langkung cocog pikeun usum panas sabab henteu aya bulu di jero kaos kaki

    Max.16 warna tiasa dirajut dina hiji kaos kaki

    Kapasitas Produksi nyaeta ngeunaan 300-400pairs per 24 jam nurutkeun ukuran béda atawa karajinan tina kaos kaki

  • Cheap Price Home Sock Knitting Machines For The Manufacture Of Socks

    Harga Murah Imah Kaos Kaki Mesin Nyulam Pikeun Pabrikan Kaos Kaki

    RB-6FP 3.5 ″ Mesin Nyulam Sock Polos

    Jumlah Jarum: 96N 108N 120N 132N 144N 156N 168N

    Kapasitas Produksi: 300-400 Pasang / 24 jam nurutkeun ukuran béda tina kaos kaki

    Mesin ieu tiasa ngadamel kaos kaki non-Terry, anu langkung cocog pikeun usum panas sareng nagara panas

     

  • Computerized Korean Automatic Socks Knitting Machine Hosiery Machine on Sale

    Komputerisasi Korea otomatis kaos kaki nyulam Mesin Hosiery Mesin diobral

    RB-6FP 3.5 ″ Mesin Nyulam Sock Polos

    Jumlah jarum:96N 108N 120N 132N 144N 156N 168N

    Kapasitas produksi:300-400 Pasang / 24 jam nurutkeun ukuran béda tina kaos kaki

    Ku cara nyulam:Kaos kaki polos

    Dumasar Umur:Kaos kaki orok;Kaos kaki Barudak;Kaos kaki rumaja;Kaos kaki déwasa

    Ku Gaya Sock:Kaos kaki Pantun;Kaos kaki Usaha;Kaos kaki Olahraga;Kaos kaki kasual;Kaos kaki Football;Kaos kaki Ngabuburit

    Ku Panjang Sock:Kaos kaki ankle;Kaos kaki Dengkul Tinggi;Leuwih dengkul High kaos kaki

    Dumasar Fungsi:Bolong, Tuck Stitch, Iga, High Elastis Welt, Double Welt, Y keuneung, Dua-warna keuneung, lima toe kaos kaki, kénca jeung katuhu kaos kaki, handap toe kaos kaki jahit, 3D kaos kaki, Jacquard kaos kaki jsb